fredag 4 november 2011

Historien om svartvitt, färgteve och att det här kommer bli skitbra

Cha cha bloggen, tjoho, hej eller annat valfritt ord som ni tycker passar som hälsningsfras.

Eftersom min kära bloggkompanjon Frey är helt säker på att jag kommer skriva klart mitt inlägg först blir det här alltså det första inlägget i vår fina blogg Svart på Vitt.

Det hela började en kväll när en trött och lite småless 17åring vid smeknamn Rebbi hade tröttnat på att inget riktigt funkade med hennes gamla blogg. Inläggen blev inte bra, det kändes bara meningslöst och tråkigt ooch när hon loggade in på sidan så visade sig det dessutom att risken fanns att bloggen hade blivit hackad. Då fick Rebbi nog och började skriva ett avskedsinlägg där. Under tiden satt hon dessutom och chattade med lite underbara filurer som spelar samma Harry Potterrollspel (smygreklam) som hon och en 16åring vid smeknamn Frey frågade om de skulle börja blogga tillsammans. Så blev det och genast börjades det spånas på ett lämpligt namn. Frey kom på idén med namnet Svart på Vitt, som bloggen fick heta. Tyvärr visade det sig att både svartpavitt och svartvitt var upptagen. Då sa Rebbi, som nästan alltid har lite konstiga tankegångar, att efter svarvitt kommer ju färgteve och eftersom fargteve var ledigt att ha som adress fick det bli så. Lite mer än en vecka senare var layout klar, signaturer fixade och de båda flickorna bestämde sig för att täcka av sitt mästerverk och börja blogga.

Ungefär sådär kommer det stå i historieböckerna om 50-60 år, säger vi i alla fall. I vilket fall som helst kommer den här bloggen bli fett awesome.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar